انواع سیستمهای فتوولتائیک

سیستمهای فتوولتائیک از انرژی خورشید برق DC تولید میکند.

 

  • سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه ( بدون باتری):


ساده ترین و کم هزینه ترین نوع طراحی سیستمهای فتوولتائیک، سیستم متصل به شبکه است. این سیستم در هنگام قطع برق حتی در صورتیکه خورشیدی در آسمان باشد، سیستم پشتیبان ندارد. اما برای محلهایی که دسترسی به شبکه برق دارند، این است که معمولا انتخاب سیستم منطقی است.

 

  • سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه با باتری پشتیبان:

سیستم متصل به شبکه با باتری پشتیبان دارای ویژگیهای سیستم متصل به شبکه است اما دارای باتری اضافه بمنظور پشتیبانی سیستم هنگامیکه برق قطع است می باشد. با وجود کارایی این سیستم، افزایش پیچیدگی و هزینه اولیه و هزینه تعمیر و نگهداری سیستم قابل ملاحظه است.

 

  • سیستم فتوولتائیک جدا از شبکه (مستقل):

سیستم جدا از شبکه دارای تعداد زیادی باتری برای تامین برق در ساعتهایی از شب که خورشیدی در دسترس نیست می باشد. مجموعه کافی از پنلهای خورشیدی برای تامین انرژی در محل و شارژ همزمان باتریها مورد نیاز است. اکثر سیستم های جدا از شبکه از نصب و راه اندازی بیش از یک ژنراتور انرژی های تجدید پذیر استفاده می کنند. ژنراتورهای گازی اغلب برای توان پشتیبان اضطراری استفاده می شود. ممکن است نسخه کوچکی از سیستمهای مستقل را دربرج های رادیویی دیده باشید.

 

  • سیستم جدا از شبکه مستقیم:

سیستم های مستقیم PV معمولا سیستم های بسیار ساده که در آن پانل های فتوولتائیک به طور مستقیم به یک موتور یا پمپ که با ولتاژ و شدت جریان برق خروجی از پنل متصل می شود. وقتی خورشید میدرخشد و پانل PV تولید برق تولید میکند، دستگاه کار میکند و زمانی که خورشید در دسترس نیست، دستگاه متوقف می شود. این سیستم است که اغلب برای سیستمهای پمپ برای پمپاژ آب از چاهها و سیستمهای آبیاری کوچک مناسب است.

درباره مدیر ارشد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • هفده + هجده =